Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

VEKNA OD MESA SA POVRĆEM

VEKNA OD MESA SA POVRĆEM

Potrebno: 600g svinjskog mlevenog mesa, 1 jaje, 1 zemička, 1 crni luk, 2 peršuna, 3 šargarepe, 1 praziluk,2 kašike senfa, so, biber.

Priprema: zemičku preliti vodom, peršun i sargarepu skuvati i iseći na komade, crni luk iseći na sitno, praziluk na kolutove. U mleveno meso umesati jaje, zemičku, crni luk, praziluk, peršun, šargarepu, so, biber. Oblikovati veknu i peci na 200 stepeni 60 minuta.


Recept poslala:

Angela Kis
Krivajska 63
Backa Topola 24300

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.