Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

RIBLJE TIKVICE

RIBLJE TIKVICE


2 male tikvice

2 konzerve tunjevine

1 glavica crnog luka

1 šolja pirinča

malo prezle

1 L soka od paradajza

Tikvice oprati, prečnikom preseći na pola i izvaditi koštice.

Ostale sastojke sve izmešati (crni luk iseć na kockice) i tom smesom punitit tikvice, stavititi u  odgovarajuću posudu, politi paradajzom (ako treba doliti malo vode da se pokrije) i na tihoj vatri kuvati dok tikvice ne omekšaju. Po želji staviti zapršku i začine, servirati sa pavlakom.



Recepti poslala:

Sanela Kovačević

24300 Bačka Topola

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.