Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

PILETINA NA CIRIŠKI NAČIN

PILETINA NA CIRIŠKI NAČIN

Potrebno je: 250gr pilećeg mesa isečenog na štapiće, so biber, 100gr sitno seckane salame, 100gr pečuraka iseckanih na listiće, 1 kisela pavlaka, 100gr rendanog kačkavalja ili trapista, 1 glavica crnog luka, ulje.

Priprema: u dublji tiganj sipati ulje da se ugreje, dodati iseckan crni luk i malo ga prodinstati, pa staviti piletinu i pečurke, posoliti, pobiberiti. Pržiti dok piletina ne porumeni pa dodati kiselu pavlaku i ostaviti još 5 minuta da se sve ukrčka. Na kraju rendan sir i seckanu salamu.
Sipati u duboki tnjir pa preko narendati još malo sira.

Recept poslala:
Gordana Fodora
23000 Zrenjanin

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.