Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

PILEĆI RIŽOTO

Potrebno je:
2 glavice crnog luka,
1 šargarepa,
2-3 paprike,
1 pileće grudi,
200-300gr pirinča,
3 čena belog luka,
malo pasiranog paradajza,
so, biber, mešavina začina,
seckan pršun,
čaša crnog vina,
kašičica aleve paprike

Priprema:
Luk iseckati i propržiti, dodati sitno seckanu šargarepu i papriku. Kada se to uprži dodati pileće grudi iseckane na kocke, posoliti, pobibriti, dodati mešavinu začina, naliti vino i malo vode. Kada se skuva dodati prethodno opran pirinač i paradajz pa naliti još vode. Kada se sve zgusne dodati malo aleve paprike i malo bosiljka. Služiti uz zelenu salatu.

Recept poslala:
Andrijana Inić
11431 Kolari

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.