Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

PILEĆI ĆEVAP

Potrebno je:

2 komada pilećih grudi,
limun,
1 čen belog luka,
pola čaše ulja,
kašičica šećera,
so, biber, aleva paprika ljuta,
500gr tikvica,
250gr pečuraka,
3 kašike putera,
čaša pavlake

Priprema:

U sok od limuna dodati seckan beli luk, ulje i začine. Meso iseći na kockice. Tikvice oljuštiti i iseći na kolutove pa ih prepolovitit. Pečurke iseći na krupno. Sve zajedno sipati u činiju i preliti marinadom. Ostavitit u frižideru 2 sata. Pred prženje malo oceditit. Pržite na puteru. U sok od pečenja dodati marinadu i pavlaku, pustiti da proključa pa preliti preko mesa i povrća.

Recept poslala:
Nadica Nedeljković
11500 Obrenovac

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.