Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Pileća krilca na japanski način

Pileća krilca na japanski način

Pileća krilca na japanski način

3 kg pilećih krilaca
1 jaje
125 g brašna
250 g maslaca
3 kašike vode
200 g šećera
pola šolje sirćeta
pola kašike belog luka u prahu
1 kašika soli

Zagrejte rernu na 180 stepeni.
Iseckajte pileća krilca. Zatim uvaljajte ih u jaje i brašno.
Istopite maslac u tiganju, pržite krilca dok ne dobiju braonkastu boju, potpom ih položite u pleh za pečenje.
U maloj posudi pomešajte soja sos, šečer, vodu, sirće, beli luk u prahu i so. Ovu smesu popite preko krila.
Pecite 35 - 40 minuta prelivajući krilca već pripremljenim sosom.

Izvor: Stvar Ukusa

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.