Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

PEČENA PASTRMKA

PEČENA PASTRMKA


Sastojci: 4 pastrmke od po 250 gr, vegeta, so , biber, sok od limuna, 125 gr biljnog margarina, 3 kašike prezli, 125 gr svežih šampinjona,  ½ kg  raznog zeleniša (peršun, luk...) i 2 limuna.

Raseći pastrmke duž leđnih delova. Izvaditi kosti i iznutricu. Ribu oprati pod mlazom vode, posoliti, pobireti i preliti limunovim sokom. Rastopiti 50 gr margarina. Provući pastrmke kroz margarin okrenute mesmom stranom i posuti ih prezlom. Pržiti ih na 200 C 25 minuta.

U posebnom sudu dinstati iseckane pečurke u preostalom margarinu,

Ostavutu ih da se ohlade i izmešati sa vegetom ili solju, seckanim zelenišem i sokom od limuna i biberom.

Puniti pastrmke i ukrasiti rezamim limunom, barenim brokolijem...

Recept poslala:


Zorka Stefanović

12000 Požarevac

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.