Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

OBLANDA TORTA

OBLANDA TORTA

Umutiti 4 kore od po:
4 belanca,
200 gr šećera,
80 gr mlevenih oraha,
1 kašika brašna

Svaku koru peći na kockastoj strani oblande na izvrnutom plehu 25 minuta na 150 C.

Fil I – 16 žumanaca i 16 kašika šećera kuvati na pari. Dodati 1 margarin u ohlađen krem.
Fil II- Skuvati 2 pudinga od vanile u ½ L mleka sa 6 kašika šećera vanilom i jednom kašikom brašna. U ohlađen puding dodati umućen margarin.

Filovati: kora-žuti krem-beli krem... tako sve kore.
Petu oblandu ispeći samleti i posuti odozgo.

Recept poslala:
Lukić Ratomirka
Kruševac

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.