Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

HRSKAVA PITA


Propržiti malo crnog luka na ulju. Dodati 300gr mlevenog mesa, biber, so peršun, 1 jaje.

Ređati kora-meso,kora-meso...

Iseći nepečenu pitu na kocke i preliti sa 2 jaja, umućena sa 2dl kisele vode.

Ostaviti da odstoji 10’, pa peći 30’.



Recept poslala:

Lukić Ratomirka

37000 Kruševac

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.