Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

ĐUVEČ

Potrebni sastojci:
300gr suvog svinjskog mesa,
2 glavice crnog luka,
1 šargarepa,
3 suve paprike,
100gr pirinča,
100ml paradajz pelata,
4 krompira,
50ml ulja,
1 litar vode,
so, vegeta i aleva paprika
Luk, meso, šargarepu i suvu papriku malo proprziti, dodati paradajz pelat i pirinač, jos malo propržiti pa dodati krompir i začine. Sve preručiti u đjuvečaru i naliti vodom. Đuveč zapeći na 200 stepeni oko pola sata. Izvaditi iz rerne malo prohladiti i servirati.

Recept poslala:
Milica Rakić
18400 Prokuplje

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.