Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

DOMAĆA SARDINA

DOMAĆA SARDINA

Potrebno je:

1 kg girica,
2 glavice crnog luka,
šoljica vinskog sirćeta,
šolja ulja,
2 lista lovora,
so, biber u zrnu

Priprema:

Girice očistiti, oprati i poređati u pleh, poprskati uljem i peći u zagrejanoj rerni 15 minuta. Luk iseckati na rebarca. U veći sud ređati red sardine, red luka, posuti biberom i lovorovim listom. Ređati dok se sve ne potroši. Prreliti uljem i sirćetom. Ostavitit u frižider 1-2 dana. Služiti uz bareni krompir. Po želji ukrasiti limunom sečenim na kolutove.

Recept poslala:
Nadica Nedeljković
11500 Obrenovac

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.