Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Zimska kari čorba

Zimska kari čorba

Zimska kari čorba

Zimska kari čorba

Sastojci koji će vam biti potrebni:
1 šolja brokolija, 1 šolja rendane šargarepe, ½ šolje rendanog krompira, 1 glavica crnog luka, 3 čena belog luka, 1 šolje karfiola, 1 kašičica karija, ½ praziluka, ½ šolje kukuruza šećerca, maslac, 1 ½ l pilećeg bujona, 4 kašike pavlake, 3 lista blitve, 2 lista lovora, biber, so, aleva paprika

Priprema:
Prodinstajte crni luk i praziluk iseckan na sitno na otopljenom maslacu, a potom mu dodajte i beli luk. Ostavite da se dinsta par minuta dok luk ne postane staklast. Dodajte šargarepu, krompir, brokoli i karfiol i sve nalijte pilećim bujonom. Poklopite sud i ostavite da se kuva na srednjoj temperaturi sve dok povrće ne omekša. Dodajte kukuruz šećerac, kari i blitvu nakon 15 minuta. Nakon što povrće sasvim omekša, ispasirajte ga pomoću štapnog miksera. Isključite ringlu, a kad se malo prohladi, dodajte pavlaku i začinite po želji i ukusu. Izvor: Blic Žena


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za zimsku kari čorbu


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.