Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Zapečena lisičarka

Zapečena lisičarka

Zapečena lisičarka

Zapečena lisičarka500 g lisičarki
2 glavice crnog luka
2 čena belog luka
2 kašičice ulja
10 kriški bajatog hleba
300 ml mleka
2 jajeta
kašičica peršuna
so
biber


Kuvane lisičarke sitno isecite. Na zagrejanom ulju propržite sitno seckan crni i beli luk, pa dodajte lisičarke. Sve zajedno propržite, posolite, pobiberite i dodajte sitno seckan peršun. U vatrostalnu posudu poređajte pet kriški hleba, prethodno namočenih u mleko. Prelijte jajima umućenim s mlekom i pecite u rerni oko 15 minuta na 160 stepeni.

Izvor: Stil magazin

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.