Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Svinjski ražnjići sa žalfijom

Svinjski ražnjići sa žalfijom

Svinjski ražnjići sa žalfijom

500–600 g karea u komadu, 12 šnita slanine, 24 lista sveže žalfije, 20 crnih maslina bez koštice, biber u zrnu

Sastojci koji će vam biti potrebni:
500–600 g karea u komadu, 12 šnita slanine, 24 lista sveže žalfije, 20 crnih maslina bez koštice, biber u zrnu, 4 žice za ražnjiće

Priprema:
Isecite svinjsko meso na 12 jednakih komada, operite lišće žalfije i ostavite da se osuši. Stavljajte po dva lista žalfije na svaku kocku mesa, pa umotajte u slaninu. Nabodite naizmenično masline i meso na četiri ražnjića. Pecite ražnjiće 3–4 minuta sa svake strane. Kad poprime zlatnosmeđu boju, preko ražnjića sameljite biber. Ne morate da ih solite pošto je slanina obično veoma slana. Izvor: Blic Žena


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za svinjske ražnjiće sa žalfijom


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.