Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.
Svečani punč

Svečani punč

Svečani punč800 ml crnog vina
50 ml ruma
kašičica rendane pomorandžine kore
štapić cimeta
kašičica kardamoma
1 anis
50 g šećera
4 kašike umućene slatke pavlake
malo cimeta u prahu

Stavite crno vino, rum, koru pomorandže, karanfilić, cimet, anis i šećer na laganu vatru da se zagreju (ali tečnost ne sme da proključa niti da vri).
Procedite i sipajte u čaše. U svaku čašu stavite još i po punu kašiku umućene slatke pavlake i pospite cimetom u prahu.

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.