Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.
Sočni kiš

Sočni kiš

Sočni kiš

Sastojci koji će vam biti potrebni za sočni kiš:
1 pakovanje okruglog lisnatog testa, 2 tikvice, 2 paradajza, 2 jaja, 2 dl pavlake za kuvanje, 50 g rendanog ementalera, ulje, biber, so, svež bosiljak

Priprema:
U dubokoj činiji umutite jaja, dodajte krem pavlaku i dobro promešajte. Oprane i osušene tikvice narandajte na krupno, umešajte u jaja i pavlaku, posolite i pobiberite po želji. U podmazanom okruglom plehu razvijte lisnato testo i sipajte preipremljenu smesu. Isecite paradajz na tanke kolutove, sačekajte da se dobro ocede na paprinoj salveti, pa ih rasporedite po površini i pospite seckanim bosiljkom. Krajeve testa savijte ka unutrašnjoj strani da se fil ne razliva. Pecite oko 35 minuta na 180-200 stepeni, dok testo ne dobije zlatnu boju. Izvor: Novovsti


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za sočni kiš


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.