Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Potaž od šargarepe i praziluka

Potaž od šargarepe i praziluka

Potaž od šargarepe i praziluka

Potaž od šargarepe i praziluka

Sastojci koji će vam biti potrebni:
500 g šargarepe isecka ne na tanke listiće, 3 praziluka iseckana na tanke kolutove, 1 l pilećeg bujona, 3 kašike soka od limuna, 3 kašike majčine dušice, lovorov list, malo bibera, so po ukusu

Priprema:
U veću šerpu sipajte bujon, dodajte šargarepe, praziluk i listove lovora. Kada proključa, smanjite temperaturu i ostavite da se kuva još 20 minuta, povremeno promešajte. Dodajte limunov sok, majčinu dušicu, so i biber po želji. Kuvajte još šest-sedam minuta, kad šargarepa skroz omekša, sklonite šerpu sa ringle. Supu sipajte u blender i umutite sa povrćem, tako da dobijete pire. Vratite u šerpu i poslužite sa prepečenim hlebom. Izvor: Novovsti


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za potaž od šargarepe i praziluka


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.