Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Piletina sa mladim lukom

Piletina sa mladim lukom

Piletina sa mladim lukom

Piletina sa mladim lukom

Sastojci koji će vam biti potrebni:
1 šolja belog pirinča, 1 šolja paradajz sosa, 1 šolja seckanog belog mesa, 2 šolje pilećeg bujona, 1 konzerva pasulja, 1 kašika čilija, 1 šolja ribanog parmezana, 1 paprika, 3 struka mladog luka, peršun, so, biber

Priprema:
U tiganju ispecite piletinu koju ste prethodno fino iseckali. Izvadite je i u velikoj šerpi pomešajte sa sososm od paradajza, pasuljem iz konzerve, paprikom, pirinčem, čilijem i pilećim bujonom. Sve dobro promešajte i uključite na najjaču vatru, a kada jelo proključa smanjite temperaturu i ostavite da se poklopljeno kuva oko 20 minuta. Dodajte parmezan, poklopite i ostavite da odstoji oko pet minuta kako bi se sir fino rastopio. Zatim dodajte sitno seckani peršun i mladi luk. Ukoliko je potrebno, začinite po želji i služite toplo. Izvor: Blic Žena


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za piletinu sa mladim lukom


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.