Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Piletina sa karijem

Piletina sa karijem

Piletina sa karijem

Piletina sa karijem

Sastojci koji će vam biti potrebni:
500 g pilećeg filea, 2 kašike kisele pavlake, 250 ml neutralne pavlake, 1 ½ kašičica karija, 1 kašičica senfa, 3 čena belog luka, so, biber, ulje, vlašac

Priprema:
Piletinu iseckati na kockice, staviti u činiju i pomešati sa dve kašike ulja i ostaviti u frižider da se marinira najmanje tri sata ili preko noći. Nakon toga, izvaditi meso i ostaviti da odstoji pola sata na sobnoj temperaturi, a zatim zagrejati ulje u dubljem tiganju i ispržiti ga. Po potrebi dodati malo vode. Kada se meso isprži fino i porumeni, nakon nekoliko minuta dodati kari, senf i beli luk koji ste prethodno usitnili. Na kraju dodati kiselu i neutralnu pavlaku, začiniti po ukusu i oibilno posuti seckanim vlašcem. Jelo služiti toplo uz salatu i prilog od pirinča. Izvor: Blic Žena

Click edit button to change this text.

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.