Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Pečena piletina s parmezanom

Pečena piletina s parmezanom

Pečena piletina s parmezanom

Pečena piletina s parmezanom

Sastojci koji će vam biti potrebni:
600 g pilećeg belog mesa, isečenog na šnicle
pola šolje majoneza
dve kašike rendanog parmezana
4 kašičice prezli

Priprema:
Rernu zagrejte na 220 C. Pomešajte majonez i parmezan. Piletinu stavite u pleh obložen papirom za pečenje pa premažite smesom s majonezom i parmezanom, a zatim pospite prezlama. Pecite u zagrejanoj rerni oko 20 minuta. Izvor: Stvar Ukusa


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za pečenu piletinu s parmezanom


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.