Sastojci koji će vam biti potrebni:
2 komorača (oko 200 g komorača), 3 šargarepe (300 g), 250 g kelerabe, 2 sušena paradajza, 3 kašičice meda, 250 g kuskusa, 3 kašike maslinovog ulja, 550 ml povrtnog bujona, veza mladog luka, 5 stabljika korijandera, 2 kašičice crnog kumina, so i biber po ukusu
Priprema:
Oljuštite krompir i isecite na tanke kolutove, pa ih stavite u veliku posudu. Krompiru dodajte rendan parmezan, polovinu kačakavalja, pavlaku za kuvaje, beli luk i pobiberite. Sve dobro promešajte i sipajte u pleh za pečenje. Preko pospite kačkavaljem i pecite u rerni zagrejanoj na 180 C oko sat vremena. Nakon pola sata izvadite jelo i blago pritisnite krompir da tečnost izađe na površinu. Vratite pleh u rernu da se ispeče preostalih pola sata. Izvor: Novovsti
Komentari
Komentari