Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.
Lepljivi batak

Lepljivi batak

Lepljivi batak

Sastojci koji će vam biti potrebni za lepljivi batak:
800 g pilećih bataka, 400 g mocarele, 400 ml pavlake za kuvanje, so i biber po ukusu, 1 manja veza mladog luka, mala grančica ruzmarina

Priprema:
Batak očistiti od kostiju i ispeći u tiganju. Kad bude skoro pečen, izvaditi ga iz tiganja i na istoj masnoći propržiti sitno iseckan mladi luk i grančicu ruzmarina, a nakon toga batak ponovo vratiti u tiganj.
U to sipati pavlaku za kuvanje i ostaviti da se krčka 10 minuta. Nakon toga sve preručiti u tepsiju, a mocarelu iseći na parčiće i složiti je preko bataka. Staviti u rernu i peći 15 minuta na 180 stepeni. Izvor: Stvar Ukusa


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za lepljivi batak


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.