Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Glazirana svinjska rebarca

Glazirana svinjska rebarca

Glazirana svinjska rebarca

Glazirana svinjska rebarca

Sastojci koji će vam biti potrebni za glazirana svinjska rebarca:
2 kg svinjskih rebaraca, 100 ml marinade, 2 kašike meda, kašičica ljute tucane paprike

Priprema:
Operite rebarca, isecite ih na manje komade i stavite u veću tepsiju. Dobro promešajte marinadu, med i tucanu papriku, time prelijte rebarca i ostavite ih pola sata da upiju ovu savršenu aromu.
Potom ih izvadite iz marinade, stavite na roštilj i pecite 20 minuta, povremeno ih polivajući ostacima preliva. Servirajte s grilovanim povrćem. Izvor: Blic Žena


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za glazirana svinjska rebarca


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.