Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Čorba od karfiola

Čorba od karfiola

Čorba od karfiola

Čorba od karfiola

Karfiol možete napraviti na mnogo različitih načina. Ovo povrće sadrži vitamine B1, B2, B3, B5, B6 i B9, biljna vlakna, brojne minerale i proteine. Napravite ukusnu i okrepljujuću čorbu od karfiola, punu korisnih sastojaka. Topla čorba posebno prija u hladnim zimskim danaima. Leti je možet jesti hladnu a priprema se veoma lako i brzo.

Potrebno je:
1 glavica karfiola, 2 krompira, 1 glavica crnog luka, jaje, čaša kisele pavlake, začini po ukusu, so, biber

Priprema:
Sitno iseckajte luk, pa ga u vreloj vodi prokuvajte ( oko 1,5 litar) zajedno sa začinima. Dodajte očišcenu i isečenu manju glavicu karfiola i krompir isečen na kockice.
Kuvajte sve dok ne omekša, pobiberite, dosolite, pa sklonite sa vatre. Jaje razmutite, dodajte pavlaku, izmešajte i začinite čorbu. Izvor: Stvar Ukusa


Posuđe i kuhinjski pribor potreban za pripremu ove ukusne čorbice


Predlažemo Vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.