Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Azijski rezanci sa ribom

Azijski rezanci sa ribom

Azijski rezanci sa ribom

Azijski rezanci sa ribom

Sastojci koji će vam biti potrebni:
400 g paste po izboru (najbolje taljatele), so, 2 kašičice susamovog ulja, 500 g ribljih fileta (losos, list), 2 šargarepe, 1 crvena paprika, 1 glavica luka, 1 čen belog luka, 3 kašike ulja, 2 kašike soja sosa, 2 kašike sirćeta, šećer

Priprema:
Skuvati rezance, procediti ih i izmešati sa susamovim uljem. Ribu oprati, posušiti i iseći na komade.
Očistiti povrće i iseći ga na što tanje prutiće i tračice. Luk iseći na tanke kolutove.
Filete ispržiti na 2 kašike ulja, 3 minuta sa svake strane. Izvaditi ribu, dodati u tiganj ostatak ulja i zagrejati. Propržiti sada crni i beli luk, pa dodati ostalo povrće. Pržiti na jakoj vatri uz mešanje, oko 4 minuta. Umešati soja sos, sirće i šećer. Dodati rezance i šoljicu vruće vode, pa sve izmešati. Komade ribe umešati na kraju i kratko vratiti na vatru. Izvor: Stvar Ukusa


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za azijske rezance sa ribom


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.