Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

5 načina da osvežite belu dnevnu sobu

5 načina da osvežite belu dnevnu sobu

5 načina da osvežite belu dnevnu sobu

5 načina da osvežite belu dnevnu sobuNema ničeg boljeg od čisto belih zidova, posebno kada se dodaju različite teksture i boje...
Veruje se da osim zakletih modernista, malo ljudi bi moglo, i želelo, da živi u čisto belom prostoru. Svakako, ne postoji razlog zbog kojeg bi trebalo izbegavati krečenje zidova u belo, ili bele enterijere u celosti. Beli okrečeni zidovi mogu biti pravi melem za oči i osveženje u enterijeru, posebno ukoliko im dodate inovativne teksture i različite boje koje im daju karakter.

Predstavljamo vam pet načina za osvežavanje belog enterijera:

Savremeno prirodno
Sav taj otvoren i previše osvetljen prostor čini da prostorija izgleda skoro prazno. Međutim, prozori od poda do plafona sa drvenim okvirom, drveni sto i fotelje za dnevnu sobu doprinose tom svedenom izgledu prirode. Toplini prostorije doprineće običan, tradicionalni tepih, neobičan divan i glomazni držači za viseće biljke. Prostorija se može osvežiti raznovrsnom teksturom, koja i dalje zadržava savremenu notu.

Implementirajte crnu boju
Kombinacija crnog i belog je često recept za minimalizam, ali ova kombinacija se u prostorijama u kojima dominira bela boja koristi više za sjedinjavanje sobe, nego za stvaranje neskladnog kontrasta. Crni kamin drži pažnju posmatrača, dok kredenac od abonosa uokviruje čitavu sliku. Mesingani ,,sputnik“ luster, sirovi drveni podovi i izbeljene grede iznad, utiču na promenu boje.

Glamurozni akcenti u belom enterijeru
Okružen belom bojom sa svih strana, sa prozorima preko celog zida bez okvira, belim zavesama i sjajnim belim podom od širokih dasaka, još sa dodatim modernim belim sofama, prostor može delovati veoma čisto. Neutralni tepih i mesingani stočići su glamurozni detalji, otoman sa resama od tila takođe, a biljke u saksiji unose prirodni efekat u enterijer.

Roze boja u više nijansi
Roze boja u više nijansi čini da prostorija deluje kompletno. Nežne ivice sofe i materijal od pliša, od tepiha preko somotskog jastučeta do pohabanog otomana od ovčije kože, upotpunjuju doživljaj u oku posmatrača.

Rustični šik u enterijeru
Neutralne boje i prirodne teksture koje odišu zemljanim tonovima se opisuju kao rustični šik. Kombinujući staromodni vintidž nameštaj sa modernim, uključujući i rogove i drveni sto, aboridžinsku umetnost i drvene stolice, prostorija je istovremeno i čisto bela i prijatno topla. Možete iskoristiti nešto starog nameštaja, na primer lampu, ili obične fotelje ogrnute životinjskom kožom, da biste uneli rustični šarm u enterijer.
Izvor: Moj Enterijer

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.