zest bokal sa silikonskim poklopcem 1020 cc asst.
zest bokal sa silikonskim poklopcem 1020 cc asst.
zest bokal sa silikonskim poklopcem 1020 cc asst.
zest bokal sa silikonskim poklopcem 1020 cc asst.
zest bokal sa silikonskim poklopcem 1020 cc asst. zest bokal sa silikonskim poklopcem 1020 cc asst. zest bokal sa silikonskim poklopcem 1020 cc asst. zest bokal sa silikonskim poklopcem 1020 cc asst.

190283 - Zest Bokal Sa Silikonskim Poklopcem 1020 Cc Asst.


Artikal je dostupan na upit!

Prosečna ocena 0 (0)

1.199 RSD


Fusili sa piletinom i pršutom

Skuvamo 125 gr fusila u slanoj vodi, isperemo i ocedimo. U tiganj stavimo da se dinsta 100gr. piletine, 35gr. paprike, 35gr. pečuraka, 45 gr. tikvica na kockice, so i biber, zatim bundevin puter 40gr. i nalijemo sa 2,5 dcl neutralne pavlake i 10 gr. parmezana. Kada sos ukrčka dodamo skuvane fusile i dobro izmešamo. Servirano jelo možemo ukrasiti sa maslinkama. Sastojci Fusili Piletina Prsuta Paprika Šampinjoni Bundevin puter Parmezan Pavlaka Čeri paradajz Rukola

21.10.2016. 12:06:01

Čokoladni kolač sa lešnicima

Čokoladni kolač sa lešnicima

Čokoladni kolač sa lešnicima

Jaja i šećer penasto umutite mikserom, dodajte ulje, mleko, otopljenu čokoladu, brašno pomešano s praškom za pecivo i lešnike. Sve dobro izmešajte. Smesu izlijte u namašćen i brašnom posut pleh veličine 22×36 cm i pecite u rerni zagrejanoj na 180°C 35-40 minuta. Prašak za puding pomešajte sa 2- 4 kašike šećera. Od 400 ml hladnog mleka oduzmite 6 kašika i dobro ih promešajte sa smesom pudinga i šećera. Ostatak mleka skuvajte, skinite s vatre i dodajte mu razmućeni prašak za puding i mešajući kuvajte 1-2 minuta. U topli puding umešajte otopljenu čokoladu i crnu kafu. Izlijte ga u dublju posudu, pokrijte prozirnom folijom i ohladite. Maslac penasto umutite i dodajte ohlađenom pudingu. Sve dobro izmešajte i rasporedite po ohlađenom biskvitu. Za glazuru, maslac istopite, sklonite s vatre, umešajte čokoladu izlomljenu na kockice i mešajte dok ne dobijete glatku teksturu. Ohlađen kolač prelijte čokoladnom glazurom. Sastojci za biskvit Sastojci za krem 3 jaja 150 g šećera 50 ml ulja 100 ml mleka 100 g čokolade 70 g brašna 1 prašak za pecivo 100 g mlevenih lešnika 400 ml mleka 1 puding od čokolade 60 g šećera 100 g čokolade 50 ml jake crne kafe 250 g maslaca Za glazuru: 20 g maslaca 100 g čokolade

21.10.2016. 10:50:49

Kiš od povrća

Kiš od povrća

Kiš od povrća

Očišćen i oljušten krompir isecite na kolutove a karfiol i brokoli izdelite na cvetove. U slanoj vodi blanširajte oko pet minuta krompir pa ga izvadite. U istoj vodi barite karfiol i brokoli oko tri minuta. Slaninu isecite na kocke i propržite je da pusti masnoću, pa dodajte oceđeno blanširano povrće. Masu sipajte u podmazanu vatrostalnu posudu. Umutite mleko sa jajima, umešajte rendani ementaler i začine a na kraju posolite i pobiberite. Ovom masom prelijte povrće. Pecite u rerni oko 50 minuta na 180 stepeni. Sastojci 800 g krompira manja glavica karfiola 500 g brokolija 150 g mesnate dimljene slanine 600 ml mleka 200 g ementalera 5 jaja 2 kašike seckanog mešanog začinskog bilja so biber

13.10.2016. 08:29:58


Svi komentari (0)

Bez komentara