Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.
Humus

Humus

Humus1/2 kg leblebije
veza peršunovog lista
sok od 1 limuna
2 čenja belog luka
1/2 kašičice bibera
kašika susamovog putera (taan)
1/2 dl tamari sosa
1/2 dl hladno ceđenog ulja
1 dl prokuvane vode

Ostavite lablebiju u vodi preko noći da nabubri. Skuvajte je da omekša, ali da se ne raspadne. Skidajte belu penu dok se kuva. Ocedite vodu i hladnom vodom dobro operite leblebiju.
Pomešajte sve sastojke, stavite u blender i dobro izmiksujte.

Izvor: Stvar Ukusa

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.