Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Aromatični puter

Aromatični puter

Aromatični puter

Aromatični puter250 g putera
3 čena belog luka
pola veze peršuna
Šaka svežeg bosiljka
So

Puter stavite u činiju da omekša na sobnoj temperaturi. Dodajte mu seckani peršun i bosiljak, propasirani beli luk, posolite i mutite mikserom ili blenderom dok se svi sastojci ne sjedine. Prebacite na papir za pečenje i napravite valjak od mase, a zatim dobro uvijte krajeve kako ne bi iscurela. Stavite u frižider da se stegne.

Izvor: Stil magazin

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.