Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.
Humus

Humus

HUMUS 24 čena belog luka
supena kašika maslinovog ulja
400 g sirovih leblebija
4 supene kašike „Tana"
čaša ovčijeg kiselog mleka
kašičica soli
sok od jednog limuna
pola kašičice bibera
2 kašike svežeg peršuna
pola kašičice kima


Leblebije skuvajte, ocedite i ispecite na 200 stepeni, 15 minuta u rerni. Sve sastojke izblendirajte.

Izvor: Stil magazin

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.