Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Teletina sa povrćem

Teletina sa povrćem

Teletina sa povrćem

Teletina sa povrćem

Potrebno je:
400 g telećeg mesa, 4 glavice crnog luka, 2 tikvice, 2 šargarepe, 2 zelena limuna, 2 kašike senfa, 4 kašike maslinovog ulja, 8 grančica peršuna, so i biber

Priprema:
Šargarepu oljuštite i narežite na kolutove. Oljuštite i sitno iseckajte crni luk. Operite tikvice i isecite ih na tanke komade. U činiji pomešajte iseckano povrće i podelite u 4 porcije. U manjoj posudi pomešajte sok od limuna, senf i maslinovo ulje. Posolite, pobiberite i umutite. U tiganju zagrejte malo ulja, ispržite meso na jakoj temparaturi, ostavite da odstoji 5 minuta i potom narežite na tanke kriške. Komade teletine rasporedite preko povrća, začinite sosom, pospite seckanim peršunom i poslužite. Izvor: Novovsti


Posuđe i kuhinjski pribor potrebni za pripremu teletine sa povrćem


Predlađemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.