Sastojci koji će vam biti potrebni:
4 kriške tost hleba, 1 veći paradajz, 2 kašike tunjevine u komadićima, 1 kašika kukuruza šećerca, 2 manja čena belog luka, 1 kašičica maslinovog ulja, ruzmarin, bosiljak, ljuti ren, so, biber, parmezan
Priprema:
Tost hleb stavite u zagrejanu rernu na 180 stepeni oko deset minuta da se dobro preprži. U međuvremenu iseckajte sitno paradajz i beli luk. U dubljoj činiji pomešajte isečeni paradajz, luk, kukuruz, tunjevinu, maslinovo ulje, biber, so, na vrh kašičice rena i ruzmarin. Na vreo tost rasporedite smesu tako da na svakom bude dosta ulja jer će tost upiti. Pospite bosiljkom i vratite u rernu na još oko pet minuta. Pre jela sendviče pospite parmezanom i po želji dodajte sa strane još rena, baš se dobro slaže uz ostatak. Izvor: Blic Žena
Komentari
Komentari