Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Hrskavi brusketi sa paradajzom

Hrskavi brusketi sa paradajzom

Hrskavi brusketi sa paradajzom

Hrskavi brusketi sa paradajzom

Sastojci koji će vam biti potrebni:
1 baget od pšeničnog brašna
beli luk
maslinovo ulje
paradajz

Priprema:
Za izradu brusketa izvorno se koriste bageti od belog pšeničnog brašna, koje sečete na kose kriške. Za pečenje možete uzeti pleh, ali je bolja rešetka. Tako će se hleb jednako osušiti i ispeći sa svih strana i biti poželjno hrskav.Očistite režnjeve belog luka i po širini ih prepolovite. Sa otvorenom stranom pređite preko svake kriške hleba. Svaku krišku pokapajte maslinovim uljem i stavite preko paradajz koji ste prethodno nasekli na komadiće, posolili, pobiberili, i pomešali sa svežim začinskim biljem.

Rešetku sa kriškama hleba stavite u rernu zagrejanu na 200 °C i pecite dok komadići paradajza vidno ne omekšaju. Izvor: Lisa


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za hrskave bruskete sa paradajzom


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.