Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Meso u belom vinu

Meso u belom vinu

Meso u belom vinu

Meso u belom vinu

Sastojci koji će vam biti potrebni za meso u belom vinu:
1 celo pile težine oko 1,5 kg isečeno na delove ili 4 veća karabataka, 800 g mladog krompira, 3 čena belog luka, 1 limun, 5 kašika maslinovog ulja, 1 veza zelene špargle, 150 ml suvog belog vina, timijan, so

Priprema:
Ogulite krompir, isperite ga i obrišite papirnom salvetom. U plehu rasporedite krompir, limun isečen na četvrtine i neoljušteni beli luk, pospite timijanom, prelijte sa 3 kašike ulja, posolite i dobro izmešajte. Stavite komade mesa preko krompira, prelijte preostalim uljem i pecite u rerni oko 40 minuta. Operite špargle, odsecite tvrdi deo. Potom izvadite pleh iz rerne, sklonite komade mesa pa poređajte šparglu, prelijte belim vinom, promešajte, vratite meso u pleh i pecite još 30 minuta. Poslužite uz zelenu salatu. Izvor: Novovsti


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za meso u belom vinu


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.