Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Somovina s bademom

Somovina s bademom

Somovina s bademom

Somovina s bademom4 fileta soma
200 g mlevenih badema
2 čena belog luka
4 kašike prezli
limun
peršun
senf
3 kašičice soli

Filete soma premažite senfom. U posebnom tanjiru pomešajte prezle, mlevene bademe i so i filete uvaljajte sa obe strane. Spustite ih u mlako ulje, jer bi u vrelom dobili gorak ukus i tamnu boju. Pecite ih sa obe strane dok ne dobiju hrskavu koricu. Prilikom serviranja prelijte ih sokom od limuna, sitno seckanim belim lukom i svežim peršunom.

Izvor: Stil magazin

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.