Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Riblji fileti sa maslinama

Riblji fileti sa maslinama

Riblji fileti sa maslinama

Riblji fileti sa maslinama

Jednostavan recept, odlična ideja za spremanje laganog ručka ili večere za samo 2o-ak minuta.

Potrebno je:
2 kašike maslinovog ulja
150 g ribljih fileta po izboru
so
biber
2 čena belog luka
3 kašike crnih maslina
1 kašičica svežeg bosiljka
½ šolje sveže ceđenog soka od pomorandže

Priprema:
Riblje filete oprite i osušite papirnimubrusom. Zagrejte ulje u tiganju, pa ispecite filete sa obe strane oko pet minuta. Dodajte seckane masline, svež bosiljak, sitno seckan ili ispasiran beli luk i ostale začine. Dinsajte oko tri minuta sve zajedno. Na kraju dodajte sok od sveže ceđene pomorandže. Kao prilog uz riblje filete sa maslinama servirajte na pari skuvan prokelj, blitvu ili neko drugo povrće po želji. Izvor: Blic Žena


Posuđe i kuhinjski pribor potrebni za pripremanje ribljih fileta sa maslinama


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.