Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Pohovani som

Pohovani som

Pohovani som

Pohovani som600 g fileta soma, 2 jajeta, 2 dl piva, 150 g brašna, so, mešavina suvih začina

Filete soma isecite na sitnije komade, posolite i uvaljajte u brašno. Odvojite belanca od žumanca pa mikserom umutite žumanca sa pivom, malo suvog začina i brašnom. Posebno umutite belanca u čvrst sneg pa pažljivo spojite ove dve smese. Gustina treba da bude malo gušća nego testo za palačinke. Pripremljene komade ribe provucite kroz smesu od piva, a zatim ih pecite u vrelom ulju do zlatnožute boje. Pohovane filete soma poslužite sa limunom i prilogom po želji.

Izvor: Blic Žena

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.