Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Oslić u ljutom umaku

Oslić u ljutom umaku

Oslić u ljutom umaku

Oslić u ljutom umaku500 g filea oslića
2 glavice crnog luka
3 čena belog luka
dve kašike senfa
dve kašike kisele pavlake
kašičica rena
limun
začin
maslinovo ulje
biber, so

Pleh za pečenje (vatrostalnu činiju) dobro nauljiti, pa po njemu ređati crni luk isečen na kolutove. Preko luka dodati filete oslića prethodno poprskane limunovim sokom, a preko oslića par sitno iseckanih čenova belog luka. U odvojenoj posudi umutiti kiselu pavlaku (kiselo mleko) sa senfom (prema ukusu), pa ako je potrebno dodati i kašičicu rena. Sve dobro promešati, pa preliti preko fileta. Poprskati sa malo ulja, dodati mesavinu začina, biber i so. Preko celog pleha staviti aluminijumsku foliju, pa zapeći.

Izvor: Stil magazin

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.