Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Argentinska karbonada kriola

Argentinska karbonada kriola

Argentinska karbonada kriola

Argentinska karbonada kriola

Sastojci koji će vam biti potrebni:
0,5 kg goveđeg bifteka, 1 krompir, 1 šargarepa, glavica crnog luka, 250 g mesa od bundeve, 2 paradajza, 100 g graška, 2 jabuke, čen belog luka, timijan, 100 g maslaca, goveđi bujon, malo belog vina, so, biber, peršun, 1 limun

Priprema:
Biftek isecite na manje komade, posolite ga i kratko propržite na zagrejanom maslacu. Izvadite meso i ostavite ga na toplom, te na istom maslacu propržite sitno iseckan crni i beli luk. Dodajte krompir i šargarepu isečene na kockice, grašak i rendanu bundevu, pa dinstajte podlivajući vodom dok grašak ne omekša. Jabuke i paradajz oljuštite, isecite ih na kocke, pa dodajte u posudu da se i one dinstaju. Posolite i pobiberite, sve dobro izmešajte i podlijte vinom. Preko stavite komade mesa i ostavite da se dinsta dok vino ne ispari. Servirajte i pospite peršunom i rendanom koricom limuna. Izvor: Blic Žena


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za argentinsku karbonada kriolu


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.