Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.
Medeno povrće

Medeno povrće

Medeno povrće

Sastojci koji će vam biti potrebni:
2 komorača (oko 200 g komorača), 3 šargarepe (300 g), 250 g kelerabe, 2 sušena paradajza, 3 kašičice meda, 250 g kuskusa, 3 kašike maslinovog ulja, 550 ml povrtnog bujona, veza mladog luka, 5 stabljika korijandera, 2 kašičice crnog kumina, so i biber po ukusu

Priprema:
Oljuštite krompir i isecite na tanke kolutove, pa ih stavite u veliku posudu. Krompiru dodajte rendan parmezan, polovinu kačakavalja, pavlaku za kuvaje, beli luk i pobiberite. Sve dobro promešajte i sipajte u pleh za pečenje. Preko pospite kačkavaljem i pecite u rerni zagrejanoj na 180 C oko sat vremena. Nakon pola sata izvadite jelo i blago pritisnite krompir da tečnost izađe na površinu. Vratite pleh u rernu da se ispeče preostalih pola sata. Izvor: Novovsti


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za medeno povrće


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.