Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.
Lažne lazanje

Lažne lazanje

Lažne lazanje

Sastojci koji će vam biti potrebni za lažne lazanje:
2 tikvice, 2 šargarepe, 6 paradajza, 50 ml maslinovog ulja, svež bosiljak, 3 čena belog luka, kečap, parmezan

Priprema:
Tikvice i šargarepu isecite po dužini na što tanje listiće i stavite ih da se kuvaju pet minuta u ključaloj slanoj vodi. U veći tiganj stavite malo maslinovog ulja, paradajz isečen na tanje kolutove i dinstajte dok se skoro ne pretvore u kašu. Dodajte oceđeno kuvano povrće i dinstajte još tri minuta. Maslinovo ulje pomešajte sa seckanim belim lukom i bosiljkom, pa time prelijte povrće. Sve promešajte i ostavite da se još nekoliko minuta dinsta na tihoj vatri. Poslužite toplo ili hladno, preliveno kečapom i posuto parmezanom. Izvor: Blic Žena


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za lažne lazanje


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.