Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.
Grčki krompir

Grčki krompir

Grčki krompir

Sastojci koji će vam biti potrebni:
1 kg krompira
maslinovo ulje
sok od 1/2 limuna
1 čen belog luka
so
biber
origano
parmezan

Priprema:
Očistite krompir i isecite ga na četvrtine po dužini. Složite krompir u prethodno uljem ili maslacem namazanu tepsiju. U posebnu činiju pomešajte maslinovo ulje ili otopljeni maslac, limunov sok, ispritiskajte beli luk da pusti sok (ne stavljate ceo čen), so, biber, origano i vodu. Dobro promešajte i prelijte krompir. Cela smesa bi trebalo da popuni tepsiju do pola visine krompira. Zagrejte rernu na 210 do 220 stepeni. Prekrijte tepsiju alu-folijom i ubacite u rernu. Pecite oko 40 minuta sa folijom i još oko 20 minuta bez folije. Po potrebi dolijte vodu. Na kraju dodajte parmezan i promešajte da se sve lepo sjedini. Izvor: Blic Žena


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za Grčki krompir


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.