Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Pohovani sladoled

Pohovani sladoled

Pohovani sladoled

Pohovani sladoled

Recept koji vam donosimo može da vam posluži kao inspiracija u kreiranju različitih kombinacija ukusa

Potrebno je:
2 jajeta
50 mlevenih oraha
50 g prezli
150 g brašna
sladoled
ulje
topljena čokolada

Napravite sladoled kugle i stavite ih u zamrzivač da se potpuno smrznu. Za to vreme umutite jaja i dodajte orahe u njih. Uzmite kuglu sladoleda, umočite je u jaja, brašno, opet u jaja i na kraju u prezle. Pržite u fritezi ili u dubokom jako zagrejanom ulju tek par sekundi, tj. dok se ne uhvati korica. Sladoled servirajte na tanjir i prelijte topljenom čokoladom i dekorisati svežim voćem po izboru. Izvor: Blic Žena

Pohovan sladoled se smatra specijalitetom kineske kuhinje koji je postao veoma popularan kod nas. Iako na prvi pogled deluje koplikovano lako ga možete napraviti u svojoj kuhinji.

Posuđe i kuhinjski pribor potreban za pravljene ove ukusne toplo-hladne poslastice


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.