Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

POHOVANA ĆURETINA

POHOVANA ĆURETINA

½ kg ćurećih šnicli izlupati, posoliti i premazati senfom. Tako spremljene šnicle uvaljati u brašno, umućena 3 jaja, pa u prezlu pomešanu sa 80gr rendanog parmezana. Šnicle pohovati u dubokoj masnoći dok ne dobiju zlatnu boju. Gotove šnicle poređati na oval i poprskati limunovim sokom.

Recept poslala:
Natša Fodora
23000 Zrenjanin

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.