Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Teletina sa povrćem

Teletina sa povrćem

Teletina sa povrćem

TELETINA SA POVRĆEM500 g teletine, 50 g pančete, 150 g luka, 200 g paradajza, 3 kašike ulja, 1 kašika mešavine suvih začina, 500 g graška, 2 šargarepe, 2 krompira, 2 čena belog luka, 100 ml paradajz pirea, 1 kašika seckanog peršuna


Teletinu i pančetu isecite na kocke, luk sitno iseckajte, a paradajz oljuštite i takođe isecite na kocke. Teletinu prepržite na zagrejanom ulju, dodajte pančetu, luk, paradajz i začine. Dinstajte na laganoj vatri uz podlivanje vodom oko 15 minuta. Umešajte grašak, šargarepu narezanu na kolutiće, krompir narezan na kockice i izgnječeni beli luk. Dodajte dovoljno vode da prekrije sadržaj lonca i nastavite da kuvate dok grašak ne omekša. Na kraju dodajte paradajz pire i peršun.

Izvor: Blic Žena

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.