Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Šampionski krompir

Šampionski krompir

Šampionski krompir

4 veća krompira
2 šolje šampinjona
kašika rendane šargarepe
kašika kuvanog graška
kašika kuvanog kukuruza
4 kašike peršuna
4 kašičice ulja
4 kašičice kisele pavlake
4 kašičice susama

Krompire ispecite u ljusci, prepolovite ih i izdubite. Šampinjone obarite, ocedite i pomešajte s krompirom, šargarepom, graškom, kukuruzom, uljem i susamom. Kada napunite ljuske filom, pecite ih oko 10 minuta u rerni zagrejanoj na 250 stepeni. Prelijte kiselom pavlakom i peršunom.

Izvor: Stil magazin

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.