Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Pohovani kačkavalj

Pohovani kačkavalj

Pohovani kačkavalj

300 g kačkavalja, 100 g brašna, 50 g prezli, 2 jaja, ulje.

Stariji kačkavalj isecite na tanke režnjeve. Svaki komad uvaljajte najpre u brašno, zatim
zamočite u razmućena jaja, a potom u prezle. Tako pripremljene režnjeve pržite na dobro zagrejanom ulju da porumene s obe strane.

Izvor: Blic Žena

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.