Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.
Paradajz i jaja

Paradajz i jaja

Paradajz i jaja

Od sada možete kajganu pripremiti na drugačiji način.

Sastojci koji će vam biti potrebni:
jaja, veći paradajz, so, bibrer, ulje i začini po želji

Priprema:
Jaja umutite posolite i pobiberite po želji. Odstranite vrh paradajza, a sredinu izdubite kašikom. Zatim sipajte pre toga umućeno jaje, pa poklopite vrhom paradajza. Stavite u tepsiju i poprskajte uljem. Pecite u rerni na 200 stepeni oko 10 minuta. Dodajte začine po želji.Izvor: Blic Žena


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za paradajz i jaja


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.