Sastojci koji će vam biti potrebni:
500 g telećih šnicli, 250 g pasulja, 300 g šargarepe, 400 g krompira, 1 koren peršuna, 1 koren celera, 2 glavice crnog luka, so, 1 lovorov list, maslac, peršun
Priprema:
Meso stavite da se kuva u slanoj vodi sa šargarepom, peršunom, celerom i lovorovim listom. U drugoj posudi kuvajte pasulj koji ste potopili u vodi dan ranije. Na otopljenom maslacu propržite iseckani crni luk, dodajte papriku, krompir i šargarepu isečene na kocke, a zatim i pasulj i meso. Dinstajte uz dodavanje supe dok meso ne omekša. Izvadite meso i složite ga u dublju posudu. Oko mesa poređajte povrće usitnjeno viljuškom. Prelijte ostatak ugrejanog maslaca i ukrasite peršunom. Izvor: Blic Žena
Komentari
Komentari