Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Kuvana teletina sa povrćem

Kuvana teletina sa povrćem

Kuvana teletina sa povrćem

Kuvana teletina sa povrćem

Sastojci koji će vam biti potrebni:
500 g telećih šnicli, 250 g pasulja, 300 g šargarepe, 400 g krompira, 1 koren peršuna, 1 koren celera, 2 glavice crnog luka, so, 1 lovorov list, maslac, peršun

Priprema:
Meso stavite da se kuva u slanoj vodi sa šargarepom, peršunom, celerom i lovorovim listom. U drugoj posudi kuvajte pasulj koji ste potopili u vodi dan ranije. Na otopljenom maslacu propržite iseckani crni luk, dodajte papriku, krompir i šargarepu isečene na kocke, a zatim i pasulj i meso. Dinstajte uz dodavanje supe dok meso ne omekša. Izvadite meso i složite ga u dublju posudu. Oko mesa poređajte povrće usitnjeno viljuškom. Prelijte ostatak ugrejanog maslaca i ukrasite peršunom. Izvor: Blic Žena


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za kuvanu teletinu sa povrćem


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.