Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

ZEC NA ŠUMARSKI NAČIN

ZEC NA ŠUMARSKI NAČIN

Potrebno je:
1 veći zec, 200gr kobasica, veza peršuna, sredina hleba, maslinovo ulje, 2 čena belog luka, belo vino, so biber, puter, 750gr kestena, 2 glavice crnog lika

Jetru i bubrege iseckati i pomešati sa kobasicom, sredinom hleba natopljenim u maslinovo ulje, belim lukom, malo iseckanog peršunovog lista i skuvanim, oljuštenim i izdrobljenim kestenom. Napuniti zeca ovom smesom, začiniti ga i staviti u pleh u kojem je na puteru ispržen crni luk. Može se peći u rerni ili na ringli uz povremeno dodavanje belog vina ili vode.





Recept poslala:
Slavica Damnjanović
Bačaka Topola

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.